Brownie med Ballerina Kladdkaka

Kommentera
Brownie med Ballerina Kladdkaka kunde det bli en bättre kombination. Nä inte enligt mig, jag har alltid älskat ballerina, och det blir ännu godare om man blandar det med en super fluffig brownie. 
 
 
 
Brownie med Ballerina Kladdkaka
ingredienser:
 
20-25 stycken
 
250 g smör 
300 g mörk choklad marabou
6 ägg
250 g muscvadoråsocker 
60 g vetemjöl 
3 msk kakao
1/8 tsk salt 
1 paket ballerina kladdkaka 
 
Gör såhär:
  1. Värm ugnen till 180 grader.
  2. Lägg bakplåtspapper i en fyrkantig form och sätt den åt sidan tills vidare.
  3. Smält smöret och chokladen tillsammans i en skål över sjudande vatten eller i mikrovågsugn.Låt svalna.
  4. Häll äggen i en skål. Vispa dem i 3 minuter innan du tillsätter muscvadsockret och vispa sedan ytterligare 3 minuter.
  5. Häll försiktigt ned den smälta choklad blandingen och rör tills det är blandat.
  6. Tillsätt mjöl,kakao och salt. Rör tills allt är ordentligt blandat men inte längre än 30 sekunder.
  7. Tillsätt krossade ballerinakex och blanda med en slickepott. 
  8. Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 25 minuter.
  9. Låt kakan svalna helt innan du skär i den.
  10. KLART!
     
     
    ph by me