Christmas Cookies

4 kommentarer
Cookies måste vara något av de bästa som finns enligt mig. En riktigt seg kaka med ett glas mjölk, det är guld. Detta är ett otroligt gott recept och tricket till att få dom sådär sega är att ta ut dom ur ugnen när de ser lite ofärdiga ut. Då får du den där perfekta sega kakan när de stelnar. 
 
 
 
 
Christmas Cookies 
 
Ingredienser:
 
175 gram mjukt smör 
2,25 dl strösocker 
2,25 dl farinsocker 
2 ägg
1 dl kakao
1 tsk salt 
1 tsk bakpulver 
1 1/2 tsk vaniljsocker 
5 dl mjöl
1 dl M&M choklad 
1 1/2 dl Never stop Choklad 
 
  1. Sätt ugnen på 190 grader.
  2. Blanda strösocker,farinsocker och smör och vispa krämigt.
  3. Vispa i ägg och kakao i smörblandingen.
  4. Tillsätt salt,bakpulver,vaniljsocker och mjöl och blanda väl.
  5. Tillsätt sedan M&M och Never stop och blanda.
  6. Ta fram en långpanna och lägg på bakplåtspapper. 
  7. Rulla sedan bollar i storlek som golfbollar och lägg på plåten.
  8. Lägg de inte för nära varandra för de glider ut.
  9. Grädda sedan i 8-9 minuter.
 
ph by me 
 
 
1 Oslofru:

skriven

Yumyum <3

2 Beatrice Jakobsson - Julkalender:

skriven

Mums vad gott :D

3 Fani:

skriven

Åh så himla söta! Och lät grymt goda med :) Tycker också om när kakorna är lite sådär sega, godast då!

Svar: Åh, tack! :) ja då är dom som bäst!😊
Linn Jönsson

4 Stickan!:

skriven

Åh, så gott och snyggt!