- Hacka chokladen och lägg den i en skål.
- Koka upp grädden och häll den över chokladen.
- Och låt stå en stund så att chokladen smälter.
- Rör sedan ihop till en slät tryffel.
- Täck bunken med plastfolie och låt stå i rumstemperatur.
- Sätt ugnen på 160 grader.
- Smöra kanterna på en bakform.
- Smält smör på låg värme i en kastrull.
- Ta bort kastrullen från värmen och blanda ner strösocker, kakao,salt och vaniljsocker.
- Vispa försiktigt ner ett ägg i taget.
- Vänd sedan ner mjölet försiktigt med en slickepott.
- Fördela smeten i en form.
- Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
- Låt kakan svalna lite innan du häller på tryffeln, strö på flingsalt.
- Låt kakan stå i kylen en stund innan du serverar den.
- Njut av den godaste brownin någonsin!
skriven
mums