Här kommer ännu ett raw food recept, eftersom det är så stor efter frågan på det. Så då tänkte jag vad är inte bättre än en jordgubbscheesecake nu precis innan sommar.
Raw Strawberry Cheesecake
Botten:
- 10 Medaljong dadlar
- 2,25 dl mandlar
- 3 g färska apelsinskal
- 2,5 tsk kakao
Fyllning:
- 4,5 dl cashewnötter (indränkt i vatten 5-6 timmar)
- 4 msk kopp kokosolja
- 1,1 dl kokosgrädde
- 1,1 dl agave sirap
- 3 dl färska jordgubbar
Gör såhär:
- Lägg alla ingredienser för basen i en matberedare och mixa tills klibbig.
- Tryck basblandningen i en rund form ca 20-24 cm med bakplåtspapper i botten.
- Ställ i frysen för att stelna (ungefär en timme)
- Blanda alla ingredienser till fyllningen i en mixer och blanda tills det är mjuk och krämigt.
- Häll över den i formen och låt stå i någon timme för att stelna.
- Dekorera valfritt.
ph by me
skriven
Mums :) ser supergott ut